-=:StudioGlamour:=-

Tilkankatu 2 AL1 (Korppaanmäentien ja Tilkankadun kulmassa), 00300, Helsinki

http://www.studioglamour.org

4H-yritys

Karjalankatu 2 A, Helsinki

www.4h.fi/yritys

Arabianrannan kirjasto

Hämeentie 135 A, Helsinki

Arabianranta

Arabianranta, Helsinki

Inspiroiva alue on vastakohtien asetelma, jossa uusi kohtaa vanhan ja urbaani kaupunkiympäristö limittyy saumattomasti luontoon. Monimuotoinen Arabia sijaitsee meren äärellä, kantakaupungin kyljessä. Alue tunnetaan yritysten elinvoimaisena toimipaikkana, villkkaana opiskelualueena ja viihtyisänä kotikaupunginosana. Alueella mm. Arabiakeskus, Tapio Wirkkalan puisto, museoita, tehtaanmyymälä, julkista taidetta.

Keskuspuisto

Keskuspuisto, Helsinki

Tuhannen hehtaarin laajuinen keskuspuisto on kymmenen kilometriä pitkä ulottuen Helsingin ytimestä Töölönlahdelta aina kaupungin pohjoisrajalle Haltialaan. Se käsittää urbaania kulttuuripuistoa, laajoilta keskiosiltaan ulkoilumetsää ja Haltialassa aarnimetsää sekä viljelysmaisemaa. Puistoon kuuluu neljä luonnonsuojelualuetta: Pitkäkosken rinnelehto, Haltialan aarnialue, Niskalan puulajipuisto ja Ruutinkosken rantalehto.

Designmuseo

Korkeavuorenkatu 23, Helsinki

Designmuseo esittelee taideteollisuuden, taidekäsityön ja teollisen muotoilun vaiheita 1800-luvun jälkipuoliskolta nykypäivään. Suomalaisen muotoilun klassikoita. Muotoiluun liittyviä pysyviä ja vaihtuvia näyttelyitä. Luentoja muotoilun ajankohtaisasioista, työpajoja koululaisille.

Fredrikintori

Fredrikintori, Helsinki

Gardenia-Helsinki

Koetilantie 1, Helsinki

Http://www.gardenia-helsinki.fi/

Saksalainen kirkko

Bernhardinkatu 4, Helsinki

Saksalainen kirkko valmistui vuonna 1864. Suunnittelijoina olivat Harald Bosse ja C.J. von Heideken. Arkkitehtuuri edustaa uusgotiikkaa ja se on muodoltaan pitkäkirkko. Saksalainen kirkko on yksi Helsingin suosituimmista vihkikirkoista.

Helsingin Kaupunginteatteri

Ensi linja 2, Helsinki

Http://www.hkt.fi/

Helsingin kaupungin talvipuutarha

Hammarskjöldintie 1, Helsinki

Vuonna 1893 perustettu Talvipuutarha on ollut yli sata vuotta kaupunkilaisten virkistys- ja kohtauspaikka. Hienostunut eksoottisten kasvien keidas kutsuu viherretkelle kaikkina vuodenaikoina. Kasvien lisäksi kävijöitä ilahduttavat altaassa uiskentelevat karpit. Kesäisin ja vielä syksylläkin ohikulkija voi ihastella Talvipuutarhan edustan ruusutarhaa.

Helsingin Ympäristönsuojeluosasto

Viikinkaari 2a, Helsinki

Http://www.hel.fi/www/helsinki/fi/kaupunki-ja-hallinto/osallistu-ja-vaikuta/ota-yhteytta/hae-yhteystietoja/toimipistekuvaus?id=8234

Metropolia Ammattikorkeakoulu

Bulevardi 31, Helsinki

Http://www.metropolia.fi/

Hotel Kämp

Pohjoisesplanadi 29, Helsinki

Hotel Kämp on Pohjoismaiden ensimmäinen todellinen luksushotelli, yksi arvokkaimmista historiallisista rakennuksista Helsingissä. Hotelli sijaitsee vastapäätä Esplanadin puistoa, Helsingin parhaimmalla kävelykatu -ja ostosalueella lyhyen kävelymatkan päässä tärkeimmistä nähtävyyksistä.

Jätkäsaari

Jätkäsaari, Helsinki

Johanneksenkirkko

Korkeavuorenkatu 12, Helsinki

Johanneksenkirkko seisoo Punavuoressa juhannuskokkojen kukkulalla. Uusgoottilaista tyyliä edustava pyhäkkö on Suomen suurin kivikirkko. http://www.helsinginkirkot.fi/fi/kirkot/johanneksenkirkko

Teatteri Jurkka

Vironkatu 7, Helsinki

Teatteri Jurkka on ammattihuoneteatteri Vironkadulla Helsingin Kruununhaassa. Kotimaisia kantaesityksiä, klassikkotulkintoja ja vierailuesityksiä. Omien tuotantojen lisäksi Teatteri Jurkka tekee myös yhteistuotantoja.

Kallion kirkko

Itäinen Papinkatu 2, Helsinki

Kallion harmaagraniittinen kirkko vuodelta 1912 on yksi Helsingin näkyvimmistä maamerkeistä. Se sijaitsee Kallion kaupunginosassa Helsingin pisimmän suoran katuakselin päässä. Kallion kirkko palvelee Suomen kaupunkimaisinta, tiheimmin asuttua ja nuorten aikuisten suosimaa asumisaluetta. http://www.helsinginseurakunnat.fi/seurakunnat/kallio.html

Kampin kappeli

Simonkatu 7, Helsinki

Kampin kappeli sijaitsee Helsingin Narinkkatorin laidalla, ihmisten keskellä. Kappeli on tarkoitettu hiljentymisen ja kohtaamisen paikaksi. Se tarjoaa mahdollisuuden rauhoittua keskellä Suomen ehkä vilkkainta ympäristöä.

Kumppanuustalo Hanna

Sturenkatu 12, Helsinki

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10