Järjestöonnistujat: Tavoitteiden tekeminen näkyväksi

,
Helsinki
Wed 14.3.2018
8:30 - 10:30

Tervetuloa Järjestöonnistujat-aamiaiselle! Kuukausittain järjestettävissä tilaisuuksissa keskitytään aina yhteen järjestöjen onnistumisen edellytykseen hyvien esimerkkien kautta. Tapaamisen jälkeen pannaan omat hyvät käytännöt jakoon ja jatketaan keskustelua verkossa. Teemat voivat vaihdella jäsenhankinnasta vaikuttamistyöhön ja taloushallinnosta johtamiseen - ideoita uusista teemoista tai kiinnostavista esimerkkijärjestöistä voit ehdotella Annalle: anna.munsterhjelm@alli.fi.

Maaliskuun Järjestöonnistujien teemana on tavoitteiden tekeminen näkyväksi. Millaisilla kampanjoilla ja avauksilla saadaan suuri yleisö ja päättäjät näkemään, kiinnostumaan ja ehkä ymmärtämäänkin järjestön tavoitteet - ja sen myötä tietysti toimimaan niiden hyväksi? Kukaan ulkopuolinen ei varmasti lue järjestön strategiapaperia tai tavallisia kannanottoja, mutta voisiko samat asiat viestiä toiminnallisen kampanjan kautta? Voisiko sen tehdä jopa ilman isoa rahallista panostusta?Tervetuloa kuulemaan ja juttelemaan Allianssi-talolle 14.3. klo 8.30-10.30!

8.30 Aamiainen
8.40 Mitä jos tytöillä olisi yhtä paljon merkitystä kuin setäihmisillä? Plan Suomen Mari Luosujärvi kertoo Girls Takeover -tempauksesta, jossa tytöt tuurasivat päivän verran politiikan ja talouselämän isoimpia johtajia.
9.15 Fuck Cancer! Syöpä ei ole vain heiveröisten lasten ja vanhusten tauti. Sylva ry:n Anna-Elina Rahikainen kertoo, miksi nuorten aikuisten syövästä kertova kampanja piti tehdä ja mitä sillä saatiin aikaan.
9.45 Pullervo näkyvissä! Mikä sai kaksi miljoonaa suomalaista kiinnostumaan kalliolla köllivästä hylkeestä? Joonas Fritze ja Mari Paavoseppä WWF:ltä kertovat Norppaliven tarinan.

Tarjoilujen vuoksi ilmoittauduthan viimeistään 9.3. Lyytissä: http://www.lyyti.in/jarjestoonnistujat3
Tervetuloa!

Järjestöonnistujat on tarkoitettu ensisijaisesti Allianssin jäsenjärjestöille ja nuorten kanssa toimiville, mutta muutkin ovat tervetulleita! Tilaisuus myös striimataan.

Loading Map....
By Import Robot

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.