lauantai 24.11.

Kamarikuoro Murtosointu: Juhlakonsertti – Murrosiän mietteitä

Kamarikuoro Murtosointu juhlii viidettätoista toimintavuottaan konsertissaan Murrosiän mietteitä. Lähes sadan esiintymisen ja yli sadan viidenkymmenen kappaleen historiasta on poimittu hurmaava kattaus kuoromusiikkia, jonka tunnelmat vaihtelevat kuin murrosikäisen mielessä konsanaan! Kesto 2 h, väliaika. Liput: 10/15€ kuorolaisilta ja ovelta. Lisätiedot: https://sellosali.fi/fi-FI/Kamarikuoro_Murtosointu_Juhlakonsertti__(142318)

sunnuntai 9.12.

Meta4 & Gringolts Quartet I Oktetti

Monen vuoden musiikillisen ja henkilökohtaisen ystävyyden jälkeen Meta4- ja Gringolts-kvartetit yhdistyvät oktetti-projektiin Mendelssohnin ja Enescuin teoksilla. Lopputulos on tulinen, voimakas ja rohkea konserttielämys. Liput alkaen 27,50 € + toimitusmaksu, Lippupiste. Lisätiedot: https://sellosali.fi/fi-FI/Tapahtumat/Meta4__Gringolts__Oktetti(142250)

keskiviikko 12.12.

From the Grammar of Dreams

Poikkitaiteellinen konsertti tuo yhtyeen kolme ansioitunutta taitelijaa: Saariahon vokaalimusiikin tulkkina tunnetuksi tullut Pia Freundin (sopraano), kamarimuusikko ja maamme kansainvälisesti menestyneimmän jousikvartetin Meta4:n jäsen Minna Pensolan (viulu), sekä tähtitanssija Minna Tervamäen (koreografia, tanssi). Liput alkaen 25 € + toimitusmaksu, Lippupiste. Lisätiedot: https://sellosali.fi/fi-FI/From_the_Grammar_of_Dreams(140643)