keskiviikko 15.8.

Kaupunkitanssit – maksutonta paritanssiopetusta Soittoniekanaukiolla

Kaupunkitanssit on vuodesta 2000 alkaen pääkaupunkiseudulla toteutettu opetuskonsepti, jossa tarjotaan kesäisin maksutonta paritanssiopetusta toreilla, aukioilla ja puistoissa. Kesällä 2018 Leppävaarassa tanssitaan kuusi kertaa kesä- ja elokuussa. Mukaan tanssimaan voi tulla kuka vaan, milloin vaan. Ennakkoilmoittaumista tai omaa paria ei tarvita. Keskiviikkona 15.8. tanssilajina fusku. Opetuksesta vastaa Tanssiteatteri Tsuumi. Lisätietoja: https://sellosali.fi/fi-FI/Kaupunkitanssit__maksutonta_paritanssiop(137747)

tiistai 4.9.

Päivätanssit

Syyskauden ensimmäisissä päivätansseissa musiikkia esittää tanssiorkesteri Kapteenit. Vapaa pääsy. Lisätiedot: https://sellosali.fi/fi-FI/Paivatanssit(142322)

tiistai 11.9.

Iltapäiväkonsertti: LempiLempi

Iltapäiväkonsertit järjestetään Sellosalin lämpiössä ja niihin on vapaa pääsy. Konserttien kesto on 45 minuuttia, ei väliaikaa. LempiLempi on ikkuna muinaisuuden ja nykyisyyden välillä. Päivi Hirvosen ja Tero Pajusen duo improvisoi, luo uutta, kokeilee mahdottomia ja kertoo tarinoita. Duo saa innoituksen sävellyksiinsä ja sanoituksiinsa kansanmusiikista ja folkista, joista pyyhitään pölyt pois rohkealla näkemyksellä ja väkevällä kädellä. [...]

tiistai 2.10.

Päivätanssit

Syyskauden päivätansseissa musiikkia esittää Pop & Jazz Konservatorion tanssiorkesteri. Vapaa pääsy. Lisätiedot: https://sellosali.fi/fi-FI/Tapahtumat/Paivatanssit(142337)

tiistai 9.10.

Iltapäiväkonsertti: Duo Hermanchito: Etelä-Amerikasta Suomeen

Iltapäiväkonsertit järjestetään Sellosalin lämpiössä ja niihin on vapaa pääsy. Konserttien kesto on 45 minuuttia, ei väliaikaa. Sisarusten, Matti ja Vilja Riutamaan, muodostama Duo Hermanchito on jo vuosikymmeniä ihastuttanut yleisöä puhtaalla soinnillaan ja herkällä ilmaisullaan. Duon ohjelmistossa näkyy ja kuuluu vahva klassinen tausta. Laajasta ohjelmistostaan tunnetun duon konsertissa kuullaan klassisen musiikin merkkiteoksia, kuten Manuel De Fallan [...]

tiistai 30.10.

Iltapäiväkonsertti: Annamaria Hannonen ja Mikko Perkola: Dear, if You Change

Iltapäiväkonsertit järjestetään Sellosalin lämpiössä ja niihin on vapaa pääsy. Konserttien kesto on 45 minuuttia, ei väliaikaa. Konsertissa kuullaan englantilaisten barokkiajan säveltäjien lauluja. Laulujen kauneus, näennäinen yksinkertaisuus ja viiltävät kuviot saavat kokonaisuuden uppoamaan syvälle sieluun. Mikko Perkolan taidokas improvisointi luo kehykset lauluille. Annamaria Hannonen (sopraano), Mikko Perkola (viola da gamba). Lisätiedot: https://sellosali.fi/fi-FI/Iltapaivakonsertti_Annamaria_Hannonen_ja(142341)

tiistai 6.11.

Päivätanssit

Syyskauden päivätansseissa musiikkia esittää Pop & Jazz Konservatorion tanssiorkesteri. Vapaa pääsy. Lisätiedot: https://sellosali.fi/fi-FI/Paivatanssit(142322)

torstai 15.11.

Iltapäiväkonsertti: Seppo Kantonen & Eero Tikkanen

Iltapäiväkonsertit järjestetään Sellosalin lämpiössä ja niihin on vapaa pääsy. Konserttien kesto on 45 minuuttia, ei väliaikaa. Luvassa on suomijazzin kirkkainta kärkeä, kun lukemattomista yhteyksistä tuttu pianisti Seppo Kantonen ja kontrabasson Salvador Daliksin tituleerattu Eero Tikkanen saapuvat Sellosaliin esittämään omia sävellyksiään, joissa pyritään yksinkertaisuuteen ja ilmaisun tiiviyteen. Seppo Kantonen (piano), Eero Tikkanen (kontrabasso). https://sellosali.fi/fi-FI/Iltapaivakonsertti_Seppo_Kantonen__Eero_(142348)

tiistai 4.12.

Päivätanssit

Syyskauden päivätansseissa musiikkia esittää Pop & Jazz Konservatorion tanssiorkesteri. Vapaa pääsy. Lisätiedot: https://sellosali.fi/fi-FI/Paivatanssit(142349)

tiistai 18.12.

Iltapäiväkonsertti: Mariah Hortans / M Sandberg Duo: Christmas Jazz

Iltapäiväkonsertit järjestetään Sellosalin lämpiössä ja niihin on vapaa pääsy. Konserttien kesto on 45 minuuttia, ei väliaikaa. Jazzlaulajatar Mariah Hortans ja kitaristi Mathias Sandberg saapuvat esittämään jouluisen jazzohjelmiston lisäksi duon kekseliäitä sovituksia Sibeliuksen, Händelin ja Schubertin joululauluista sekä perinteisistä pohjoismaisista joulusävelmistä. Luvassa on tunnelmallinen konsertti täynnä svengaavia rytmejä, melodista improvisaatiota sekä jazzin ja joulun taikaa. Mariah [...]