- Villähteen leipä Oy -

Leipätie 70, Nastola

http://www.villahteenleipa.fi

-=:StudioGlamour:=-

Tilkankatu 2 AL1 (Korppaanmäentien ja Tilkankadun kulmassa), 00300, Helsinki

http://www.studioglamour.org

-Makea Elämä-

Friitalantie 11, Ulvila

http://www.makeaelama.fi

@ Alanya

Alanya, Alanya

http://www.timeoutalanya.com

@ Yyteri Beach

Pori, Pori

Arabianrannan kirjasto

Hämeentie 135 A, Helsinki

Arabianranta

Arabianranta, Helsinki

Inspiroiva alue on vastakohtien asetelma, jossa uusi kohtaa vanhan ja urbaani kaupunkiympäristö limittyy saumattomasti luontoon. Monimuotoinen Arabia sijaitsee meren äärellä, kantakaupungin kyljessä. Alue tunnetaan yritysten elinvoimaisena toimipaikkana, villkkaana opiskelualueena ja viihtyisänä kotikaupunginosana. Alueella mm. Arabiakeskus, Tapio Wirkkalan puisto, museoita, tehtaanmyymälä, julkista taidetta.

Keskuspuisto

Keskuspuisto, Helsinki

Tuhannen hehtaarin laajuinen keskuspuisto on kymmenen kilometriä pitkä ulottuen Helsingin ytimestä Töölönlahdelta aina kaupungin pohjoisrajalle Haltialaan. Se käsittää urbaania kulttuuripuistoa, laajoilta keskiosiltaan ulkoilumetsää ja Haltialassa aarnimetsää sekä viljelysmaisemaa. Puistoon kuuluu neljä luonnonsuojelualuetta: Pitkäkosken rinnelehto, Haltialan aarnialue, Niskalan puulajipuisto ja Ruutinkosken rantalehto.

Designmuseo

Korkeavuorenkatu 23, Helsinki

Designmuseo esittelee taideteollisuuden, taidekäsityön ja teollisen muotoilun vaiheita 1800-luvun jälkipuoliskolta nykypäivään. Suomalaisen muotoilun klassikoita. Muotoiluun liittyviä pysyviä ja vaihtuvia näyttelyitä. Luentoja muotoilun ajankohtaisasioista, työpajoja koululaisille.

Fredrikintori

Fredrikintori, Helsinki

Gardenia-Helsinki

Koetilantie 1, Helsinki

Http://www.gardenia-helsinki.fi/

Saksalainen kirkko

Bernhardinkatu 4, Helsinki

Saksalainen kirkko valmistui vuonna 1864. Suunnittelijoina olivat Harald Bosse ja C.J. von Heideken. Arkkitehtuuri edustaa uusgotiikkaa ja se on muodoltaan pitkäkirkko. Saksalainen kirkko on yksi Helsingin suosituimmista vihkikirkoista.

Haltia - Suomen luontokeskus

Nuuksiontie 84, Espoo

Haltia on Nuuksion kansallispuiston kupeessa sijaitseva ekologinen tapahtumakeskus, joka esittelee elämyksellisesti Suomen luontoa ja tarjoaa retkineuvontaa sekä inspiroivia kokoustiloja. http://www.haltia.com

Helsingin Kaupunginteatteri

Ensi linja 2, Helsinki

Http://www.hkt.fi/

Helsingin kaupungin talvipuutarha

Hammarskjöldintie 1, Helsinki

Vuonna 1893 perustettu Talvipuutarha on ollut yli sata vuotta kaupunkilaisten virkistys- ja kohtauspaikka. Hienostunut eksoottisten kasvien keidas kutsuu viherretkelle kaikkina vuodenaikoina. Kasvien lisäksi kävijöitä ilahduttavat altaassa uiskentelevat karpit. Kesäisin ja vielä syksylläkin ohikulkija voi ihastella Talvipuutarhan edustan ruusutarhaa.

Helsingin Ympäristönsuojeluosasto

Viikinkaari 2a, Helsinki

Http://www.hel.fi/www/helsinki/fi/kaupunki-ja-hallinto/osallistu-ja-vaikuta/ota-yhteytta/hae-yhteystietoja/toimipistekuvaus?id=8234

Metropolia Ammattikorkeakoulu

Bulevardi 31, Helsinki

Http://www.metropolia.fi/

Hotel Kämp

Pohjoisesplanadi 29, Helsinki

Hotel Kämp on Pohjoismaiden ensimmäinen todellinen luksushotelli, yksi arvokkaimmista historiallisista rakennuksista Helsingissä. Hotelli sijaitsee vastapäätä Esplanadin puistoa, Helsingin parhaimmalla kävelykatu -ja ostosalueella lyhyen kävelymatkan päässä tärkeimmistä nähtävyyksistä.

Jätkäsaari

Jätkäsaari, Helsinki

Johanneksenkirkko

Korkeavuorenkatu 12, Helsinki

Johanneksenkirkko seisoo Punavuoressa juhannuskokkojen kukkulalla. Uusgoottilaista tyyliä edustava pyhäkkö on Suomen suurin kivikirkko. http://www.helsinginkirkot.fi/fi/kirkot/johanneksenkirkko

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10