❥ Happy Hooping 2018 ❥

,
Helsinki, Finland
la 11.8.2018
0:15 - 23:15

HAPPY HOOPING 2018

Jo jokavuotiseksi perinteeksi muodostunut Happy Hooping järjestetään vuonna 2018 jo viidettä kertaa! Kaupunkikohtaiset koreografiat näyttivät toimivan hyvin ja sai paljon kiitosta mm. yhteisöllisyyden vahvistamisesta! Näinpä olemme päättäneet järjestää vuoden 2018 Happy Hoopingin samaan malliin ❥

"Koko Suomi Huuppaa!"-kokonaisuus toimii niin että jokaiselle kaupungille annetaan tiettyyn biisiin kohta johon sovitetaan oman kaupungin tyylinen ja näköinen koreopätkä. Harjoitukset ovat ilmaisia ja tapahtuman tarkoitus on hyvän mielen lisäksi edistää Suomen vanneyhteisöllisyyttä! Ei ole väliä oletko aloittelija vai pidempää harrastanut, koreot suunnitellaan niin että ne sopii jokaiselle.

Kaupunkihaku NYT - 31.5.2018.
Treenit kaupunkikohtaisesti 1.6-31.7.18
Happy Hooping videointia 1.8-30.8.18

Happy Hoopingiin voi kuitenkin osallistua myös perinteiseen tyyliin laittamalla 10-15s videon omasta vannefiilistelystä, yhteisharjoituksista ystävän kanssa tai jamittelusta isommalla porukalla.

Lopullinen kuvaus tapahtuu elokuun loppupuolella. Jokainen kaupunki valitsee itse ajankohdan, paikan ja tyylin jolla koreo kuvataan. Kaikki videot tulee toimittaa 31.8.2018 mennessä sähköpostiin vannetanssi at gmail.com. Muistakaa laittaa nimet ja paikkakunta tiedot!

http://www.Vannetanssi.fi

* Huomioithan että lähettäessäsi videon, annat meille täydet käyttöoikeudet materiaalille. Emme siis tulevaisuudessa voi poistaa ketään editoidusta kokonaisuudesta.

Kartta latautuu...
Lisännyt Import Robot

Kirjoita kommentti

You must be logged in to post a comment.