Art of Hosting – Rakenna siltoja dialogilla

,
Mikkeli
ke 13.6.2018 - pe 15.6.2018
11:00 - 14:00

Art of Hosting – rakenna siltoja dialogilla
13.-15.6.2018 Otavan opisto

Miten luomme elävää vuorovaikutusta eri toimijoiden kesken?
Kuinka ratkaisemme kipeitä yhteiskunnallisia ongelmia yhdessä?

Tarve rakentavalle vuorovaikutukselle on entistä suurempi kun ratkaisemme aikamme suuria kysymyksiä ilmastonmuutoksesta työn murrokseen ja pakolaiskriisiin. Suomessa ja eri puolilla maailmaa on kehitetty toimintatapoja rakentavan yhteiskunnallisen keskustelun käymiseksi.

Entä jos tapaisimme yhdessä; kuntien ja valtion viranomaiset, järjestöt, verkostot ja yritykset, jotta voisimme nousta seuraavalle tasolle rakentavan keskustelun levittämisessä? Miten minun ja muiden pitää muuttua, jotta voimme ratkaista yhdessä kipeitä yhteiskunnallisia ongelmia? Entä miten voimme ottaa median mukaan rakentamaan siltoja?

Art of Hosting on osallistavan johtamisen filosofia ja menetelmäpakki. Se on samalla voimakas kokonaisvaltainen tilaisuus, jossa osallistujat luovat yhdessä ohjelman ja rakenteet.

Art of Hosting -koulutuksessa kokoonnutaan osallistavien johtamismenetelmien äärelle Otavan Opistolla nyt jo viidettä kertaa.

Tule mukaan oppimaan yhdessä – saat uusia ajatuksia, verkostoja ja käytännön työkaluja siltoja rakentavan yhteiskunnallisen keskustelun johtamiseen!

Seuraa sosiaalisessa mediassa: #aohsuomi ja #aohfinland

KOULUTTAJAT
Lari Karreinen, http://www.karreinen.org
Maija Kotamaki, http://www.mukamas.fi
Vilma Mutka, http://www.mukamas.fi
Taneli Heikka, http://www.taneliheikka.fi
Kirsi Joenpolvi, http://www.syncrosdesign.com
Jonna Kangasoja, http://www.akordi.fi
Maria Joutsenvirta, Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu people.aalto.fi/maria_joutsenvirta

HINTA
Osallistumishinta 530€/hlö (alv 0%) sisältää kolmen päivän koulutuksen ja materiaalin lisäksi majoituksen Otavan Opistolla (2 yötä, 2hh) ja ruokailut. 1 hengen huoneessa hinta on 560€/hlö (alv 0%; 1 hengen huoneita on rajoitetusti). Solumajoitus, jossa solussa kaksi 1 hengen huonetta yhteisellä sisäänkäynnillä 545€/hlö (alv 0%). Koulutukseen osallistuminen ja ruokailut ilman majoitusta 480€/hlö (alv 0%).

Majoitustoiveita pyritään noudattamaan, mutta eri majoitusvaihtoehtoja on tarjolla rajallisesti.

Ilmoittaudu Otavan Opiston sivuilla 14.5. mennessä!
http://ilmoittautuminen.otavanopisto.fi/artofho...

LISÄTIETOJA
Lisätietoja koulutuksesta löydät Otavan Opiston sivuilta http://www.otavanopisto.fi/koulutuskalenteri/ar... sekä kotimaan Art of Hosting-verkoston nettisivuilta http://www.artofhosting.fi

Koulutuksen käytännönjärjestelyistä voit kysyä suoraan Otavan Opistolta: kurssit@otavanopisto.fi tai puh. 044 794 3565.

Koulutuksen sisältöön liittyviin kysymyksiin vastaa Lari Karreinen, lari@karreinen.org tai Vilma Mutka, vilma.mutka@mukamas.fi

Kenelle?
Tämänkertainen Art of Hosting -koulutus on suunnattu palvelemaan erityisesti yritysten, julkisen sektorin organisaatioiden ja muiden työyhteisöjen HR- ja kehityspäälliköitä, esimiehiä, kouluttajia, hanketoimijoita, projektipäälliköitä, fasilitaattoreita, muutosagentteja jne.

Millaista koulutuksessa on?
Kaikki osallistujat tuottavat paikan päällä omakohtaista sisältöä koulutukseen, ja jokainen pääsee harjoittelemaan osallistavan johtamisen taitoja ja menetelmiä käytännössä. Tunnelma on välitön ja avoin. Kannattaa siis tulla mukaan avoimella mielellä, villasukilla ja hyvällä muistikirjalla varustautuneena! Kolmeen päivää sisältyy paljon hyviä keskusteluhetkiä merkityksellisistä aiheista. Uusien taitojen oppimisen lisäksi pääset työstämään myös omia ideoitasi, kysymyksiäsi tai projektejasi rennossa ilmapiirissä - innostavaa ja kannustavaa palautetta saat välittömästi vertaisiltasi.

Tärkeimpiä menetelmiä ja työkaluja ovat mm.
Circle Practice (dialogirinki)
Open Space Technology
Appreciative Inquiry
World Café
Pro Action Café
Four Fold Practice
Chaordic Stepping Stones
8 Breaths of Process Design
Harvesting (työkaluja visuaaliseen dokumentointiin)

Kartta latautuu...
Lisännyt Import Robot

Kirjoita kommentti

You must be logged in to post a comment.