Exän uus ja vanha

pe 16.11.2018
19:00 - 21:00

Nelikymppiset Terhi ja Jari ovat eronneet. Välit ovat säilyneet asiallisina ja lasten päiväkotikuljetukset ja muut käytännön asiat on saatu sujumaan. Nyt Jari kuitenkin on tuomassa näytille uuden naisystävänsä.

Terhi odottaa vieraitaan kiukun- ja kauhun sekaisissa tunnelmissa, sillä on käynyt ilmi, että Jarilla ja uudella naisystävällä on 20 vuoden ikäero! Niin tyypillistä, pian eron jälkeen miehellä on jo nuori ja hemaiseva vaimon korvike. Klassisen keski-iän kriisin malliesimerkki, miksi miehet ovatkin niin ennalta-arvattavia?

Terhi päättää kutsua henkiseksi tuekseen ystävättärensä Hillen, joka kuitenkin onnistuu osaltaan hämmentämään soppaa vielä lisää. Hämmentämistä tosiaan riittää, sillä soppa alkaa kiehua yli heti kättelyssä, tai paremminkin jo oven avautuessa.

Yllätyksiä ja käänteitä vilisevän komedian on kirjoittanut muun muassa Kumman kaa -televisiosarjassa hauskuuttanut Minna Koskela. Viime kesänä Rauman kesäteatterin
Reinikaisessa sosiaalityöntekijä Aili Hinkan roolissa ihastuttanut Minna myös ohjaa esityksen.

Rauman Kaupunginteatterin omien näyttelijöiden lisäksi Exän uus ja vanha -näytelmää tähdittää myös ensimmäistä kertaa Raumalla vieraileva räväkkä komedienne Tuija Piepponen.

Kartta latautuu...
Lisännyt Import Robot

Kirjoita kommentti

You must be logged in to post a comment.