Faasimuutos

ke 14.3.2018 - pe 16.3.2018
6:00 - 20:00

Prosessiteekkarien viisivuotisen taipaleen kunniaksi, saanemme esitellä: PT:n oma puolipitkä, eli Faasimuutos on täällä!

Reissu starttaa keskiviikkona 14.3 ja paluu on perjantaina 16.3, mukaan mahtuu 27 innokkainta prosessiteekkaria! Matkalla kierrämme länsirannikon kautta päätyen aina Tampereelle saakka, missä rakas sisarkiltamme, Materiaali-insinöörikilta huolehtii viihdytyksestämme. Viimeisen illan kruunaa psykedeelisavaruudellinen meno Prosessiteekkareiden fuksibileissä, Kavitaatiossa!

Ilmoittautuminen tapahtuu pHuoneella maanantaina 26.2 klo 08.00 alkaen. Innokkaimmille tarjotaan mahdollisuus jonottaa sunnuntaina klo 20.00 eteenpäin auki olevalla pHuoneella. Paikalla on kuitenkin oltava sekä fyysisesti, että henkisesti: nukkumalla tai poistumalla paikalta menetät paikkasi jonossa. Prosessihuoneella ei tule myöskään nauttia alkoholia.

Reissu maksaa 50€ ja sisältää kyydit, majoituksen ja aamupalat. Huomioi, että Faasimuutos on tarkoitettu tupsuille ja siitä vanhemmille.

Suomalaisten Kemistien Seura (SKS) tarjoaa jäsenilleen alennuksen, ja pääsevät mukaan 30 euron hintaan! Jäsenyys opiskelijoille maksaa 10€, eli uusikin jäsen jää silti voitolle! Jäsenhakemukseen pääset täältä:
http://suomalaistenkemistienseura.fi/hakemus/

Menossa mukana UPM, Neste, Boliden, Aurubis ja Pöyry! Tapahtumaa tukemassa Suomalaisten Kemistien Seura, Puunjalostusinsinöörit ja TEK.

Kartta latautuu...
Lisännyt Import Robot

Kirjoita kommentti

You must be logged in to post a comment.