Finntriathlon Tahko 2018

,
Kuopio
pe 10.8.2018 - la 11.8.2018
18:00 - 21:00

Finntriathlon-kiertueella kirsikkana kakussa on Tahkon kilpailu joka tarjoaa laajan kattauksen eri matkavaihtoehtoja. Valikoimaan kuuluu lasten triathlon, "Savolainen perusmatka", 1/2- ja kuninkuusmatkana järjestettävä täydenmatkan SM-kilpailu. Tahkon puitteet hakevat vertaistaan maailmalta triathlontapahtuman näyttämönä. Laaja majoitus- ja palveluverkosto takaavat ainutlaatuisen elämyksen koko seurueelle unohtamatta jo klassikoksi muodostuneita jatkobileitä Piazzalla.

Uinti tapahtuu Tahkolahdella ja veteen hypätään Suomen pisimmältä ponttoonisillalta. Tahkolahti tarjoaa sanoinkuvailemattoman kauniit maisemat jylhine kalliorinteineen. Kilpailijoille huippuhetken takaa uinti sillan alta, aivan kosketusetäisyydeltä yleisöstä.

Reitit eivät varmasti ole nopeimmat mahdolliset, mutta vaihtelevuutensa ansiosta matkanteko on sitäkin miellyttävämpää. Pyöräilyssä voit nauttia erittäin hyväpintaisesta hilpeästi mutkittelevasta ja kumpuilevasta tiestä. Juoksuosuudella mitataan todella, mistä triathlonisti on tehty. Reitti kiertää Tahkon keskustan tuntumassa jolloin voit nauttia maalialueen nousevasta huumasta joka kierroksella. Päivän ja Finntriathlonkauden päättää ilotulitus maalin sulkeuduttua klo 24.

Kartta latautuu...
Lisännyt Import Robot

Kirjoita kommentti

You must be logged in to post a comment.