Mentorikoulutus perhehoitajille ja työntekijöille (5pv)

Ota haltuun uusi ja kehittyvä perhehoidon tukimuoto – kouluttaudu perhehoidon mentoriksi tai mentoritoiminnasta vastaavaksi työntekijäksi!

Koulutus antaa perhehoitajille valmiudet toimia perhehoidon mentorina ja perhehoidon työntekijöille valmiudet koordinoida mentoritoimintaa ja toimia mentoreiden tukena.

Mentorikoulutuskokonaisuus toteutetaan yhteistyössä Päijät-Hämeen kesäyliopiston kanssa Perhehoitoliiton valtakunnallisen mentorikoulutusmallin mukaisesti. Koulutus on vuorovaikutuksellista ja osallistujien kokemuksiin tukeutuvaa yhdessä oppimista.

Koulutuksen teemoja:
· mitä mentorointi on
· perhehoidon mentoroinnin organisointi
· minä mentorina

Osallistujien ensimmäinen mentorointi käynnistyy ensimmäisen koulutusjakson jälkeen ja sitä käsitellään työohjauksellisissa päivissä. Koulutukseen sisältyvän ensimmäisen mentorointisuhteen organisoinnista vastaa osallistuja yhdessä mahdollisen hänet lähettäneen organisaation kanssa. Koulutus sisältää ennakkotehtävän ja välitehtäviä.

Aika: 1. koulutusjakso 10-11.10, 2. koulutusjakso 21.11.2018 sekä työnohjaukselliset päivät 20.3.2019 ja 16.4.2019.

Paikka: Päijät-Hämeen kesäyliopisto, Kirkkokatu 16, Lahti

Hinta: 670 euroa. Hinta sisältää 5-päiväisen koulutuksen, kirjallisen materiaalin sekä aamu- ja iltapäiväkahvin kaikkina koulutuspäivinä. Osallistuja vastaa itse ruokailu-, majoitus- ja muista mahdollisista kustannuksista.

Kouluttajat: Perhehoitoliiton kehittämispäällikkö Anu Lehtosaari sekä mentorikouluttaja

Ilmoittautuminen: 25.9.2018 mennessä Päijät-Hämeen kesäyliopiston sähköisellä lomakkeella: http://asp.asio.fi/kurssiilmo/phkesa/index.php?...

Mentorikoulutukseen mahtuu 20 osallistujaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mainitsethan ilmoittautumislomakkeella ammattinimekkeesi ja perhehoidon muodon, jotta koulutuksen sisältö voidaan kohdistaa palvelemaan osallistujia mahdollisimman hyvin.

Ilmoittautuminen on sitova. Koulutuksen toteutuminen varmistuu viimeisenä ilmoittautumispäivänä. Kutsu koulutukseen lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.

Peruutusmaksu 50 % maksusta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.

Lisätiedot: Koulutusjärjestelyjen osalta Päijät-Hämeen kesäyliopiston suunnittelija Tiina Laurikainen, puh. 050 375 4977 tai info@paijathameenkesayliopisto.fi ja koulutuksen sisällön osalta kehittämispäällikkö Anu Lehtosaari, puh. 040 310 1443, anu.lehtosaari@perhehoitoliitto.fi

Kartta latautuu...
Lisännyt Import Robot

Kirjoita kommentti

You must be logged in to post a comment.