MMA meets Differo

,
Helsinki
ke 14.3.2018
8:30 - 10:30

Markkinointi on asiakkuuksien saamisessa, palvelemisessa ja asiakassuhteen vahvistamisessa yhä merkittävämmässä osassa. Se, mitä kerromme, oivallutamme, osoitamme ja miten vakuutamme asiakkaita, joko syventää asiakassuhdetta tai aiheuttaa siihen säröjä. Sisältöstrategia on oivallinen työmetodi siihen, miten valjastat organisaatiosi osaamisen asiakaslähtöisesti esille, tuet tavoitteellisesti myyntiä ja vahvistat haluttuja vahvuuksianne asiakkaiden silmissä!

Tervetuloa kuulemaan, mikä tekee sisältöstrategiasta oivallisen markkinoinnin muutoksen työvälineen. Kuulet myös konkreettisesti, miten lähteä liikkeelle ja miten innostaa siihen oma organisaatio mukaan.

Aika: 14.3. kello 8.30-10.30
Paikka: Akavatalo, käyntiosoite Kellonsilta 7, Helsinki

Aamun aikana saat käytännön vinkit siitä, missä tilanteessa sisältöstrategiatyö kannattaa aloittaa ja miten. Kolmelle aktiivisimmalle osallistujalle annetaan palkkioksi uusin sisältöstrategiateos: Asiakaslähtöisyydellä tulosta (2017).

Differo Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Katri Tanni sekä sisältöstrategi Paula Savonen ovat mukana innostamassa ja keskustelemassa kanssanne. Differo Oy on Suomen johtava, sisältöstrategiaan erikoistunut toimisto.

Tapahtuma on MMA:n jäsenille maksuton. Muille kuin jäsenillemme tapahtuman hinta on 30 euroa.

Kartta latautuu...
Lisännyt Import Robot

Kirjoita kommentti

You must be logged in to post a comment.