Musica Rock 2017

,
Jyväskylä
to 12.10.2017
18:00 - 23:59

Musiikkitieteen ainejärjestö Trioli Ry:n Musica Rock 2017 marssittaa Katseen Klubin lavalle 6 bändiä. Ovet aukeavat klo 18 ja ensimmäinen artisti kipuaa lavalle klo 19. Liput ovelta 3€ (Triolin jäsenet 2€). Ei ennakkomyyntiä. K-18.

Akseli Hiltunen:
Kolmannen levyn työstöprosessin myötä lavoilta takavasemmalle siirtyvä Akseli Hiltunen tulee yhtyeensä kanssa esiintymään Musica Rockissa viimeistä kertaa julkisesti Jyväskylässä pitkään aikaan.

Pelkästään tässä on jo hyvä syy tulla tarkastamaan demonstraatio tämän omalaatuisen kulkijan luotsaaman kollektiivin audiovisuaalisesta annista.

http://www.facebook.com/AkseliHiltunenVirallinen/
http://open.spotify.com/embed/artist/061PPSoZr1...
http://soundcloud.com/akseli-hiltunen
http://www.youtube.com/channel/UCrYcQQW0QvI_IUm...

Luuydin:
Luuydin on vuonna 2012 perustettu yhtye, joka esittää monenlaisista tyyleistä vaikutteita ottanutta kovaäänistä, kulmikkaaseen ja rumankauniiseen ilmaisuun taipuvaista rokkia. Bändiin kuuluvat Rauli Karjalainen (kitara), Urho Tulonen (basso ja laulu), Joonas Sutinen (laulu ja kitara) sekä Lari Murtorinne (rummut). Yhtye on julkaissut tähän mennessä demot Luuydintä (2015) sekä Toinen (2016) ja loppuvuodesta 2017 olisi tarkoitus äänittää uutta materiaalia.
http://www.facebook.com/luuydin/

Muutama Susi:
Muutama Susi on viisihenkinen, omaa musiikkiaan soittava, pop/rock-yhtye. Musiikin ydin on tunnelmallisissa laululyriikoissa sekä raikkaissa, vahvoissa soundeissa. Musiikillisia vaikutteita saattaa löytää esimerkiksi Coldplayn kuulaasta sävelkielestä tai Olavi Uusivirran energisestä rock-musiikista.
http://www.facebook.com/Muutama-Susi-1838290429...

RetroHelma:
Retrohelma on keväällä 2016 perustettu bilebändi, jonka tavoitteena on tarjota ammattimaista ja tanssittavaa musiikkia tilanteeseen kuin tilanteeseen. Soitossamme yhdistyvät sekä vahva stemmalaulu ja saksofonin tuoma orgaaninen lisä että pitkälle itse tehdyt ja autenttiset synasoundimaailmat. Tuomme myös omilla sovituksillamme uutta elämää uusiin ja vanhoihin tunnettuihin kappaleisiin.

http://www.facebook.com/retrohelma/?fref=ts

Marius Pirhonen Band.
Syksyllä 2016 perustettu Marius Pirhonen Band soittaa perinnetietoista suomipoppia. Musiikkia ollaan verrattu mm. Olavi Uusivirtaan, Pariisin Kevääseen ja Eppuihin. Esikois-EP ilmestyy syksyllä 2017.
http://www.facebook.com/mariuspirhonenband/

Skeema ja Ghiant:
Skeema ja Ghiant ovat uusia tulokkaita rap-musiikin kentällä, jotka ovat julkaisseet kuitenkin jo runsaasti materiaalia pelkästään tämän vuoden aikana. Molemmilta artisteilta on tulossa uudet julkaisut lähiaikoina ja tämä ensimmäinen yhteiskeikka onkin hyvä sauma esitellä uutta materiaalia.

http://soundcloud.com/skeemaog/
http://soundcloud.com/gghiant/

Kartta latautuu...
Lisännyt Import Robot

Kirjoita kommentti

You must be logged in to post a comment.