Muukalainen

la 15.9.2018
13:00 - 15:00

Rauman Kaupunginteatteri täyttyy syksyllä tunteikkaista sävelistä, kun Muukalainen saapuu kaupunkiin. Musiikkitarina kertoo rakkaudesta, kaipuusta, ihailusta ja ripustautumisesta. Tarinan keskiössä on Muukalaiseksi nimetty laulaja, joka on tullut elämänsä ja uransa kääntöpisteeseen. Kuka Muukalainen oikein on? Mistä hän tulee ja minne hän on matkalla?

Tunteisiin vetoava musiikkitarina pohtii myös haaveilua ja haaveisiin takertumisen seurauksia. Topi Sorsakosken levyttämät laulut istuvat tarinaan täydellisesti syvällä ja häpeämättömällä tunteellisuudellaan.

Muukalaisen roolissa nähdään Heimo Korhonen, joka tämän näytelmän myötä päättää upean uransa jäädessään viettämään ansaittuja eläkepäiviä. Heimo aloitti Rauman Kaupunginteatterissa vuonna 1983 ja nyt 35 vuotta myöhemmin on hyvästien aika. Ja mikä olisikaan sopivampi tapa kuin Muukalaisen rooli tunteikkaassa musiikkitarinassa!

Heimon lisäksi näytelmään on muutenkin kiinnitetty tarinan arvolle sopivaa huippuosaamista. Muissa rooleissa nähdään muun muassa upea laulaja-näyttelijä Anna Hanski sekä raumalaislähtöinen, mm. The Voice of Finlandista tuttu, Jessica Uussaari.

Liity siis Muukalaisen seuraan tälle koskettavalle musiikkimatkalle!

---

Liput (hintaryhmittäin):

25 € / 27,50 € / 30 € - PERUSLIPPU
21 € / 23,50 € / 26 € - ELÄKELÄISET, TYÖTTÖMÄT
13 € / 14,50 € / 16 € - LAPSET, OPISKELIJAT
23 € / 25,50 € / 28 € - RYHMÄ (VÄH. 30 HENK.)

Kartta latautuu...
Lisännyt Import Robot

Kirjoita kommentti

You must be logged in to post a comment.