No limits challenge

Ei tekosyitä, ei luovuttamista, vaan tehokkaita ja haastavia treenejä!

Puhalla yhteen hiileen ryhmän kanssa, unohda pään sisäiset rajoitteet ja treenaa kehostasi urheilullinen, nopea ja vahva.

No limits treeneissä tullaan poistumaan mukavuusalueelta, käyttämään suomalaista sisua, treenaamaan heti aamutuimaan ja unohtamaan tekosyyt. Jos tunnistit itsesi, niin tämä on juuri sua varten.

Jos haluat kevyttä kestävyysharjoittelua tai tykkäät treenata vain itsekseen, niin silloin tämä ei ole sinun juttusi.

No limits challenge treenit:
Tämä treeni laittaa hapen virtaamaan suonissa ja hengästymisen loppumaan rappusissa. Ketteryysharjoittelun aikaansaannoksena itsesi tai tavaroiden nostaminen lattialta sujuu suorastaan höyhenen kevyesti. Aineenvaihdunta saa lisää tehoa, jonka ansiosta rasva saa kyytiä vielä pitkään treenien jälkeen! Harjoitusten aikana ja niiden jälkeen tuntee tehneensä ja endorfiiniryöpyn seurauksena mielialasi on korkealla ja tunnet itsesi suorastaan voittamattomaksi. Ryhmässä pääset ottamaan itsestäsi kaikki mehut irti ja kokemaan yhdessä tekemisen meininkiä.

Treeneissä käytämme hyödyksi kehonpainoa, kaverin kehonpainoa ja muita vastuksia. Treenit kehittää kestävyyttä, voimaa, nopeutta ja ketteryyttä. Tekosyyt jätetään kotiin ja kun treenataan, niin treenataan kunnolla, mutta hyvällä meiningillä. Ryhmässä puhalletaan yhteen hiileen ja viedään treenaaminen uudelle tasolle. Alkuun testataan mimmien ja äijien lähtötaso, jota käytetään pohjana treenien suunnittelussa. Haasteen lopussa testataan, mitä ollaan saatu aikaan.

Sinulta odotetaan:

Normaalia peruskuntoa. Sinun ei tarvitse olla huippukunnossa, mutta mikäli et ole noussut jääkaappia pidemmälle muutamaan vuoteen, suosittelen aloittamaan helpommasta ryhmästä (esimerkiksi rapakuntoryhmästä). Tunneilla vain taivas on rajana, joten hyvä asenne vie pitkälle ja parhaisiin tuloksiin.

Aika: Torstaisin klo.07:00-08:00
Aamutreenin lisäksi voit käydä yhdellä valitsemallasi iltatunnilla treeniryhmämme mukana!

Ilmoittaudu nyt: http://www.jmsyke.fi/no-limits-challenge/

Paikka: JM Syke Studio | Malmin raitti 17 (b-porras, 4krs.) 00700 Helsinki
Studiomme on uniikki ja rakennettu täysin pienryhmävalmennuksia varten. Meillä sinun ei tarvitse miettiä, seuraako ulkopuoliset sinun tekemisiäsi. Meillä tila on aina varattu yhtä ryhmää varten. Voit siis rauhassa keskittyä omaan harjoitteluusi.

Hinta: 249€ / hlö

Ryhmän vetäjä: Kata

Jos heräsi kysymyksiä, ota rohkeasti yhteyttä:
puh. 0503222143 tai personaltrainerkata@outlook.com

Kartta latautuu...
Lisännyt Import Robot

Kirjoita kommentti

You must be logged in to post a comment.