RumpuPaja II Ruuhinevan Turvekammilla

la 11.8.2018 - su 12.8.2018
10:00 - 16:00

RUUHINEVA KUTSUU RUMMUNSYNTYPÄIVILLE 11.-12.8.2018

Kurssipaikkana toimii Kauhajoen Nummijärvellä sijaitseva Ruuhinevan Turvekammi. Rauhalliselle suoalueelle rakennetut kohteet ovat rakennettu luonnonmateriaaleista ja yksityiskohtia ihaillessa menee tovi.

Alueelta löytyy Turvekammi, jossa on 2 saunaa, Savukammi-savusauna, Julumetun Tupa ja Sali, jonne mahtuu n. 60 hlöä sekä Nevansaari nuotiopaikkoineen ja puucee.

Tässä taianomaisessa paikassa tuntuu kuin aika pysähtyisi ja hiljaisuus laskee ylle.
Mitä erinomaisin paikka sulkea ulkomaailma hetkeksi, sillä tässä paikassa ei ole sähköä.
Kuuntele, mitä luonnonhenget sinulle kuiskivat ja ammenna suon maadoittavaa voimaa rumpuusi. Voima alkaa kerääntyä rumpuusi jo ennen varsinaista rakentamisen hetkeä.

Kurssilla valmistamme ison pyöreän tai soikean kehärummun. Rummunvalmistukseen osallistuvat myös elementtien, ilmansuuntien, paikan ja rummun henget. Työstämme puolivalmiin kehän, jotta siihen latautuu omaa energiaasi ja mielessä rummulle asetetaan sen käyttötarkoitus. Poronnahasta leikattu rumpunahka liotetaan suovedessä ja jätämme Suonhaltialle uhrilahjan, kun otamme vettä käyttöömme. Suoveden sanotaankin olevan Alisen vettä. Voit halutessasi värjätä rumpunahan. Rummun sidomme ja saattelemme sen fyysiseen olomuotoonsa Julumetun Salissa ja teemme rumpukapulan soittamista varten. Rummunteon ohella teemme rummutusmatkoja, haemme omaa sisäistä tietoa, syvennämme tietoutta rummusta ja puhumme muistakin rumpua sivuavista asioista. Kurssi päättyy Kiitollisuus Seremoniaan.

Koska kurssipaikalla ei ole sähköä ruuan valmistusta ja säilytystä varten, ota mukaan omia eväitä mukaan kylmälaukkuun. Nuotiolla kiehahtaa nokipannukahvit ja teevesi. Arcana tarjoaa kahvit ja teet.

Tarvittaessa paikalla saa yöpyä, oma patja ja makuupussi pitää ottaa mukaan. Patjan voi lainata minultakin, jos sen tuominen paikalle on hankalaa. Parin kilometrin päästä löytyy myös Nummijärvi Camping. Illalla on mahdollisuus käydä Turvekammin saunassa ja pulahtaa suoveteen.

Lauantai klo 10-18 & sunnuntai klo 10-16
Kahden päivän kurssin hinta 220€ (sis. alv. 24%)
Varausmaksu 100€ maksetaan etukäteen materiaalien hankintaa varten. Maksu tapahtuu yllä olevasta "Lippuja saatavilla" linkistä. Varausmaksun yhteydessä saat tarkemman kurssi-infon.
Kurssille mahtuu 8 hlöä. Viimeinen ilmoittautumispäivä 2.6.

Tervetuloa viettämään ikimuistoinen viikonloppu mukavassa ja samanhenkisessä porukassa tässä ainutlaatuisessa paikassa!

Jos sinulla ei ole omaa autoa, Onnibussilla pääsee Jalasjärvelle ja voin hakea sinut sieltä.

Viimeinen ilmoittautumispäivä 3.8

Lisätietoja sielunsilmin(at)gmail.com tai 0404173250 / Johanna Pääkkönen

Kartta latautuu...
Lisännyt Import Robot

Kirjoita kommentti

You must be logged in to post a comment.