Vihti Race – seikkailu

,
Vihti
la 11.8.2018 - su 12.8.2018
9:00 - 16:00

Vihti Race – seikkailu järjestetään kuudennen kerran Vihdissä elokuun 11.-12.päivien aikana. Seikkailu tulee kokemaan pientä muodonmuutosta, säilyttäen kuitenkin vuosien saatossa hyviksi havaitut elementit.

Seikkailu on kuntaa ja lähialueita esittelevä pyöräilytapahtuma, jossa liikutaan pääsääntöisesti pyörillä 3hlö:n joukkueella.

Ilmoittaudu mukaan ja lähde ratkomaan mielenkiintoisia tehtäviä rastipaikoille, jonne löydätte vihjeiden ja karttojen avulla.

Ilmoittautuminen on avoinna 7.5. – 3.6.2018 http://www.vihti.fi/ilmoittautumiset. Ilmoittautumisen yhteydessä tulee ilmoittaa mm. seuraavat tiedot joukkueesta: joukkueen nimi, kaikkien joukkueen jäsenten taustatiedot (ruoka-aine allergiat, yhteystiedot, mihin sarjaan joukkue osallistuu, valokuvaus lupa (ja yhden varajäsenen nimi > jos joku joutuu peruuttamaan ennen seikkailun alkua, varajäsen hyppää remmiin mukaan).

Seikkailun osallistumismaksu on 100€/joukkue. Mikäli joukkue joutuu peruuttamaan osallistumisensa maksua ei makseta takaisin. Osaa voi ottaa kilpa- tai kuntosarjaan. Seikkailu järjestetään, jos mukana on vähintään kymmenen joukkuetta.

Haemme vielä yhteistyökumppaneita mukaan järjestelyihin eli jos kiinnostuit asiasta niin ota yhteyttä seikkailunjohtajaan. Yhteistyökumppani voi olla mm. yksityishenkilö, yritys, järjestö, yhdistys.

Lisätietoja: seikkailunjohtajalta meri.viljanen@vihti.fi tai 044 4675 341

Kartta latautuu...
Lisännyt Import Robot

Kirjoita kommentti

You must be logged in to post a comment.